Уведомление за отваряне на ценови оферти.

МБАЛ"Д-р Иван Селимински" АД-гр.Сливен
13.11.2009 / 14:05

ОТНОСНО: Проведен открит конкурс за възлагане на обществена поръчка „Избор на оператор за отпечатване и предоставяне на ваучери за храна на работниците и служителите в МБАЛ"Д-р Иван Селимински" АД Сливен”, който се провежда по реда и условията на Наредбата за възлагане на малки обществените поръчки.

 

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

 

В изпълнение на чл. 38, ал. 10 от Наредбата за възлагане на малки обществени поръчки Многопрофилна болница за активно лечение ”Д-р Иван Селимински”-АД гр.Сливен в качеството си на Възложител на открита процедура за възлагане на обществена поръчка с предмет „Избор на оператор за отпечатване и предоставяне на ваучери за храна на работниците и служителите в МБАЛ"Д-р Иван Селимински"-АД гр.Сливен”, който се провежда по реда и условията на Наредбата за възлагане на малки обществените поръчки ВИ УВЕДОМЯВА, че отварянето и оповестяването на ценовите оферти ще се извърши на 20.10.2009 г./петък/ от 10.00 часа в заседателната зала в административната сграда на МБАЛ ”Д-р Иван Селимински” АД – гр.Сливен, бул. „Христо Ботев” № 1.

 

При отварянето на пликовете с предлагана цена имат право да присъстват участниците в процедурата или техни упълномощени представители.

 
 

Copyright © 2008-2018 МБАЛ "Д-р Иван Селимински" АД - гр. Сливен | RSS емисия | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Людмила Калъпчиева | Програмиране и SEO от Христо Друмев