Стартира осмото издание на фотоконкурса за бебета, родени в МБАЛ „Д-р Иван Селимински“-Сливен

---
15.12.2017 / 09:42

Традиционният фотоконкурс за бебета, родени в МБАЛ „Д-р Иван Селимински“-Сливен тази година стартира на 15 декември. Снимки на родените през 2017 година бебета в болницата, могат да се изпращат до 15 януари 2018 г. включително, на e-mail: mbal.sl@iradeum.com. Те ще бъдат качвани на сайта на болницата. В конкурса може да участва само една снимка. Трябва да се изпрати информация за името на детето, дата на раждане, адрес и телефон за връзка с родителите. Снимки с неверни данни и голи бебета няма да бъдат допускани за участие в конкурса.

Обработката на резултатите и изборът на дете за съответния месец ще се извърши от комисия на 17 януари 2018 г. от 10,30 ч. в малката зала на болницата. На заседанието могат да присъстват и родители, които трябва да заявят желанието си предварително на посочения e-mail. Награждаването на победителите ще бъде от 10,30 ч. на 22 януари 2018 г., също в малката зала на болницата. 12 деца ще получат специална фотосесия и със свои снимки ще бъдат включени в новия календар на неонатологичното и родилно отделения.

Фотоконкурсът „Бебетата на МБАЛ „Д-р Иван Селимински"-Сливен" стартира за първи път през 2010 година и това е осмото му издание. В него могат да участват деца, родени само в МБАЛ „Д-р Иван Селимински“ през 2017 година.

 
 

Copyright © 2008-2024 МБАЛ "Д-р Иван Селимински" АД - гр. Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев