Благодарност към екипа на Неонатологично отделение

---
04.04.2011 / 09:52

Искаме да изкажем Благодарността си към д-р Минчева и целия екип на Неонатологично отделение в окръжна болница в гр. Сливен. Екипът направи всичко възможно, за да върне към живота нашето дете, което беше родено на 23-ти февруари. От самото раждане детенцето ни имаше проблеми с дишането, след което беше транспортирано във Вашата болница и беше поето от екипа на Неонатологично отделение.

След 14 тежки дни на апаратна вентилация нашето дете беше стабилизирано. Искаме също така да поднесем сърдечни извинения на д-р Минчева за това, че в началото не проявихме разбиране към целия екип. Настоявахме за информация и бяхме много припряни. Разбирам, че тези хора не се занимават само с нашето дете, а с много други дечица в подобно положение. Бях разстроена от факта, че не мога да бъда близо до детето си и че не знаех дали то ще живее или не, но това не оправдава постъпките и действията ми, затова искам да се извиня и да изкажа сърдечните си Благодарности на тези Хора, посветили живота си да помагат на нашите деца. Благодаря Ви че дадохте шанс на нашето дете да живее! Благодаря за положените усилия! Искам да Благодаря на д-р Минчева за всичко, което направи за нашето дете и за това, че на 8-ми март, след като детето ни вече беше на самостоятелно дишане, ни пусна да я видим и докоснем.

За мен това беше най-прекрасният ден в живота ми - да докосна своята рожба след толкова тежки и мъчителни дни. Благодаря на тази жена за разбирането и за човечността. Те просто си свършиха работата и можеше да ме лишат от този миг, но тя е жена с голямо и топло сърце.

 

С Уважение Мая и Димитър Михайлови

 
 

Copyright © 2008-2016 МБАЛ "Д-р Иван Селимински" АД - гр. Сливен | RSS емисия | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Людмила Калъпчиева | Програмиране и SEO от Христо Друмев