Награждаване на медицински сестри от болницата по повод Международния ден на сестринството - 12 май

Девет медицински сестри от МБАЛ „Д-р Иван Селимински”-Сливен получиха грамоти за дългогодишна дейност и добри резултати през миналага година на специално тържество по повод Международния ден на сестринството. Председателят на секцията на Българската асоциация на специалистите по здравни грижи в болницата Анка Димитрова връчи наградите. Грамоти за доказан професионализъм, за дългогодишна и всеотдайна дейност получиха Парушка Тенева, Катя Димитрова, Мара Атанасова, Иванка Йорданова и Денислава Чаушева.

Награди - плакети за достойно представяне и добри професионални резултати през 3013 г., бяха връчени на Анастасия Иванова, Атанаска Костадинова, Евгения Стойнова и Димитринка Петрова.

Зам.-директорът по административните дейности Розалина Спасова поздрави наградените от името на цялото ръководство. Тя пожела на всички медицински сестри здраве, да бъдат заедно в делник и празник, все така да споделят радостите и трудностите си. Спасова връчи поздравителен адрес от името на УС на Българската асоциация на специалистите по здравни грижи.

Главната сестра на болницата Красимира Тенева поздрави колегите си и припомни, че 12 ноеври е рожденната дата на Флорънс Найтингейл – символа на сестринството в света.

Поздравителни адреси изпратиха народният представител Десислава Танева и председателят на Регионалната колегия на Българския лекарски съюз д-р Николай Иванов. В началото на тържеството прозвуча химна на медицинските сестри.

 

Copyright © 2008-2018 МБАЛ "Д-р Иван Селимински" АД - гр. Сливен | RSS емисия | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Людмила Калъпчиева | Програмиране и SEO от Христо Друмев