Благодарствено писмо към медицински екипи за съпричастност и професионализъм

03.12.2014 / 10:57

Благодарствено писмо до директора на МБАЛ "Д-р Иван Селимински"-Сливен изпратиха две семейства по повод професионализма и човечността, с който са се отнесли медицинските екипи към техен близък:

 

Уважаеми г-н Директор,

 

В качеството Ви на Изпълнителен директор на МБАЛ „Д-р Иван Селимински” гр. Сливен, Моля да приемете нашите най-сърдечни и искрени благодарности за грижите и вниманието, проявени към Димитър Миленов Данев от град Сливен, по повод хоспитализирането му по спешност на 06.11.2014г. Трогнати сме от добронамереното отношение, от бързата реакция и човешка топлота на екипа на Спешна помощ. Благодарим за Вашето съпричастие!

 

Благодарим от все сърце на д-р Николай Иванов – реаниматор в отделение Реанимация и анестизиология, за неговата всеотдайност и професионализъм; на д-р Кирил Славов – реаниматор в същото отделение, за прекрасната организация и изключителна доброта.

Специални благодарности на медицински техник Кършев,който беше до нас при транспортирането ни в УМБАЛСМ „Н. И. Пирогов” гр. София. Благодарим сърдечно на сестринския екип и екипа от санитари на Спешна помощ за обгрижването, търпението и за подкрепата в този труден за нас момент. Не на последно място едно голямо Благодаря на Иван Кондев – шофьор на линейката, за точността, бързината и професионализма.

 

Благодарим Ви за това, че има достойни лекари и специалисти като Вас, със златни ръце и големи сърца, които да помагат на хората! За хора като Вас думите са малко, защото лекарската професия е подвиг, изисква самоотверженост, душевна чистота и чистота на помислите.

По повод настъпващите Коледни и Новогодишни празници Ви желаем Коледната звезда да огрява Вашия път в живота. Нека здравето и късмета бъдат Ваши спътници – а сърцето и разумът Ваши съветници! И не забравяйте да оставите едно отворено прозорче в сърцата си за хората, които Ви обичат!

 

 

 

С огромна благодарност и искрено уважение:

сем. Кънчеви и сем. Даневи

 

 

26.11.2014г.

гр. Сливен

 
 

Copyright © 2008-2018 МБАЛ "Д-р Иван Селимински" АД - гр. Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Людмила Калъпчиева | Програмиране и SEO от Христо Друмев