Първа долекарска помощ - темата на "Училище за здраве" на 11 април

---
07.04.2018 / 23:00

Заповядайте на 11.04.2018 г. от 11 часа в голямата зала на МБАЛ „Д-р Иван Селимински” - Сливен на лекция на тема „Първа долекарска помощ – сърдечна и дихателна реанимация“.

ВХОД СВОБОДЕН !!!

 

На всеки човек се е случвало да изпита поне веднъж в живота си огромно напрежение, когато е ставал свидетел на животозастрашаваща ситуация и се е чувствал безпомощен, неадекватен, непълноценен и шокиран.

За да вземе адекватно решение за действие в такъв момент, той има нужда от знания и умения, които се придобиват при добра информираност и подготовка, успешно преодолявайки паниката и стреса, типични в тези случаи.

Поканени са висококвалифицирани специалисти - д-р Юлия Бянкова, н-к Отделение по анестезиология и интензивно лечение и зам.-председател на Областният съвет на БЧК, Борил Димитров специалист към Областната Дирекция на БЧК, които да разяснят какво трябва да направим в една такава спешна ситуация, за да помогнем на пострадалите. Какви са алгоритмите за поведение в такава ситуация?Какви са специфичните техники, които се прилагат? Каква е разликата, когато се прави кардио-пулмонална реанимация при деца, бебета и възрастни?

 

 
 

Copyright © 2008-2024 МБАЛ "Д-р Иван Селимински" АД - гр. Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев