Д-р Васислав Петров: Честит празник на лекарите в МБАЛ "Д-р Иван Селимински"- Сливен!

Д-р Васислав Петров
19.10.2023 / 08:00

На 19 октомври православната църква почита паметта на всебългарския небесен покровител - Йоан Рилски Чудотворец. Той е духовник, най-известният български светец и отшелник, закрилник на народа ни и избран за покровител на българския лекар.

Изпълнителният директор на МБАЛ "Д-р Иван Селимински"-Сливен - д-р Васислав Петров, поздравява лекарите в болницата с днешния празник:

"Уважаеми колеги, позволете ми да се обърна към вас на днешния свят за църквата ни ден и много специален празник за нас, лекарите. За мен е чест, че в нашата болница работят професионалисти като вас и уважавани от пациентите си лекари. Благодаря ви, че сме заедно в щастливи и трудни моменти, че с отдадеността си към професията поставяте лечебното ни заведение на нивото, на което е в момента.

Хилядите излекувани болни и спасени животи си струват всяка безсънна нощ, всяка напрегната минута и ситуация. Преминаваме през предизвикателства, през неочаквани препятствия и сякаш те ни правят по-силни и единни. Заслужавате уважението на пациентите, защото правите всичко по силите си в името на здравето и живота.

Пожелавам ви много здраве и професионална удовлетвореност, устойчивост и вяра, щастие и благополучие. Благодаря на вашите близки за подкрепата, която ви оказват и приемат достойно хуманната ви мисия!"

 

 
 

Copyright © 2008-2024 МБАЛ "Д-р Иван Селимински" АД - гр. Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев