През 2016 година в болницата са извършени ремонти за над 50 000 лева

---
17.03.2017 / 17:25

През 2016 година в МБАЛ „Д-р Иван Селимински“-Сливен са извършени ремонти за над 50 000 лева. Направено е освежаване на отдавна ремонтирани помещения и цялостен ремонт на едно отделение. „Целта е подобряване на условията за работа и прием на пациентите в тези звена“, съобщиха от ръководството. В дейностите са вложени собствени средства на болницата. Извършен е ремонт на Отделението по функционална диагностика с подмяна на дограми, ремонт на санитарните възли, поставяне на подова настилка и др. Освежени са всички стаи на Отделението по кардиология и са ремонтирани санитарните възли на Хирургичното отделение.

По инвестиционната програма на МЗ в двора на болницата е изграден първия етаж на нова сграда, в която ще бъдат настанени Отделението по спешна медицина и Кръвния център. След отпускане на средства от министерството предстои довършване на сградата, с което ще се създаде отделение, отговарящо на медицинските стандарти.

В момента се извършва измазване на помещенията в Отделението по психиатрия и довършителен ремонт в сектора на Отделението за ранна рехабилитация и физиотерапия на Сливенски минерални бани.

 
 

Copyright © 2008-2024 МБАЛ "Д-р Иван Селимински" АД - гр. Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев