Благодарствено писмо до Отделението по нефрология

---
27.06.2018 / 09:24

Семейството на Костадин Костадинов се обръща с дълбока благодарност и признателност към екипа на Отделението по нефрология, ръководено от д-р Костов и д-р Николова.

Баща ми постъпи на 17 май 2018 в отделението в изключително тежко състояние и редица усложнения поради основното му онкологично заболяване. В рамките на престоя в болницата неведнъж състоянието му се влошаваше, понякога изглеждаше, че вече няма никаква надежда за живота му. Изказваме дълбока признателност към лекарския екип д-р Костов, д-р Николова и д-р Илиев за това, че нито веднъж не казаха, че повече няма смисъл, че няма какво да се направи, а напротив, продължиха борбата за живота му докрай и я спечелиха.

Благодарност за търпението, постоянството в грижите и професионализма на екипа на медицинските сестри в отделението и на старшата сестра Галина Георгиева.

Благодарност за настроението, усмивките и грижите на санитарите в отделението.

Всеотдайността на екипа на отделението по нефрология е пример не само за изключителен професионализъм, но и за доблест и хуманизъм, от каквито болезнено се нуждаем в днешните трудни времена. Бъдете здрави и щастливи!

Винаги ще ви помним, заради надеждата, която ни дадохте!

 

Костадин, Елена (съпруга), Валентина и Цветелина (дъщери).

 

 
 

Copyright © 2008-2024 МБАЛ "Д-р Иван Селимински" АД - гр. Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев