Наградиха победителите в 10-то издание на фотоконкурса „Бебетата на МБАЛ „Д-р Иван Селимински“-Сливен

---
21.01.2020 / 13:17

Победителите в юбилейното, 10-то издание на фотоконкурса „Бебетата на МБАЛ „Д-р Иван Селимински“-Сливен, получиха наградите си в Деня на родилната помощ – Бабинден. Директорът на болницата д-р Васислав Петров благодари на всички участници, поздрави победителите, както и професионалистите, които днес отбелязват своя празник.

„Благодаря, че избрахте нашата болница, за да родите своите прекрасни деца. Очакваме ви отново, за да бъдете посрещнати от нашите екипи и професионалисти от отделенията по акушерство и гинекология и по неонатология. Чистит празник на всички тях, защото те са причината нашата болница да е предпочитана от бъдещите майки“, каза д-р Петров.

По време на церемонията беше извършен ритуал по измиване на ръцете на акушерките и лекарите, а бебетата и техните родители по традиция бяха поръсени за здраве от старшата акушерка на гинекологичното отделение Анка Димитрова.

Децата, които бяха избрани, са включени в календара на двете отделения за тази година, който всяко семейство получи. Ръководството на болницата осигури на децата специални награди.

Още снимки от новината

---
---

 

 
 

Copyright © 2008-2024 МБАЛ "Д-р Иван Селимински" АД - гр. Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев