Учители и служители от СУ "Константин Константинов" направиха дарение за болницата

---
30.04.2020 / 10:16

Учители и служители от СУ "Константин Константинов"-Сливен направиха дарение за МБАЛ "Д-р Иван Селимински". Събраните средства от персонала на училището са в размер на 2 000 лева и сумата е предоставена на болницата за закупуване на предпазни средства за медиците.

В писмо на директора на училището Весела Паскалева до изпълнителния директор д-р Васислав Петров се казва:

"В трудни времена истински смелите поемат на плещите си отговорността за опазване живота и здравето на хората. Вие, лекарите и медицинските работници — ежедневно давате надежда и любов с грижите си от първите редици, без да жалите сили и да се оправдавате. Всички ние разчитаме на вашата всеотдайност, умения и борбеност. Надяваме се, нашият малък принос да ви зарадва и облекчи ежедневието ви. Вярваме във вас! Вярваме, че ще преодолеем изпитанията! Вярваме, че заедно ще преборим болестта!

Д-р Васислав Петров благодари на учителите и служителите на СУ "Константин Константинов" за благородния жест:

"В тази нямаща аналог ситуация в целия свят, най-голямата ни подкрепа е моралната и думите на признателност от страна на обществото. Учителите, които също за изправени пред изпитания в своята работа по време на извънредното положение, ни дават пример за съпричастност и човещина. Това е урок и за техните възпитаници - да бъдат състрадателни и отговорни. Благодаря!"

Прикачени файлове към новината

 
 

Copyright © 2008-2024 МБАЛ "Д-р Иван Селимински" АД - гр. Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев