Д-р Васислав Петров: Изпращаме старата година с облекчение и надежда 2021 да бъде по-здрава и успешна. Честита нова година!

д-р Васислав Петров
01.01.2021 / 00:05

По традиция, когато настъпи новата година, си пожелаваме здраве и късмет. Днес, когато сме изправени пред сериозно изпитание, това пожелание се изпълва със съдържание и в подобни момент оценяваме по достойнство неговото значение. 2020 година подложи целия свят на проверка. Проверка за готовността на обществото ни да бъде единно и толерантно, съпричастно и отговорно. Понякога успявахме, в други моменти се лутахме и не виждахме решения, но се справихме, за да пазим всички своя живот и живота на другите. С много воля, отдаденост и себеотрицание!

Изпращаме старата година с облекчение и надежда, че всичко лошо остава зад нас. Благодаря на всички медици, които изпълняват своя дълг в безпрецедентната ситуация, на пациентите, които проявяват разбиране в нелеките за самите тях моменти. Нека никога повече да не се повтаря това, през което минахме всички!

Отправям пожелания новата 2021 година да бъде много, много по-здрава и успешна. Да се учим от опита, който придобихме и да гледаме напред с оптимизъм, очакване за хубави дни и много здраве. Нека уроците ни дават кураж, смелост и мъдрост да бъдем добри хора, опора на близките и съпричастни с болката на другия.

Честита Нова Година!

 
 

Copyright © 2008-2024 МБАЛ "Д-р Иван Селимински" АД - гр. Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев