Благодарствено писмо до медици от МБАЛ "Д-р Иван Селимински"- Сливен

---
18.02.2021 / 14:10

Благодарствено писмо до екипа на Отделението по реанимация в МБАЛ "Д-р Иван Селимински"- Сливен, изпратиха близките на пациентка, лекувана в болницата.

"Благодарствено писмо от близките на Мария Николова Димитрова-Радева

 

С настоящото писмо искаме да изкажем своите големи благодарности към екипа на Отделението по реанимация и интензивно лечение към МБАЛ "Д-р Иван Селимински”- Сливен.Тези хора, със своята човечност и огромен професионализъм, върнаха живота на една майка, която занапред ще може да отглежда и възпитава двете си прекрасни деца и да изпитва всички радости в живота заедно с тях и своя съпруг. Не намираме думи, с които да изразим голямата си благодарност и уважение за вниманието и грижите, оказани от целия екип за това, че всички заедно успяхме да преминем през този толкова труден период в живота ни.

Благодарим Ви за неуморния труд и благородство, за

компетентните грижи към пациенти и близки и за безкористното внимание, което ни отдавате без да се щадите. Има мигове, които променят целия ни живот, има и такива, които ни карат да преосмислим всичко, да живеем по-пълноценно, по-мъдро, по-смислено... В един от тези мигове от нашия живот до нас и снаха ни се оказа споменатият екип на реанимационно отделение. В трудната за нас ситуация те проявиха много разбиране и човещина. С отношението си сякаш ни помогнаха психологически да преодолеем по-лесно случилото се. Те запазиха хладнокръвие и извършиха своите

професионални задължения, като нито за миг не забравиха, че преди всичко трябва да бъдат ХОРА. Искрено се надяваме в системата на здравеопазването да има все повече такива достойни и етични лекари, медицински специалисти и обслужващ персонал.

Впечатлени сме от бързата реакция на екипа, но още повече от проявените на място етичност, дълбоко човешко отношение по случая.

Те са безкрайно необходими на нас, пациентите, в моменти на надежди и упование. Със своята сърдечност лекарите ни карат да забравяме страховете и болката и да вярваме,че болестта е победима. Пожелаваме здраве на Вас и Вашите семейства, много късмет и професионални успехи и дано във всяко лечебно заведение в страната има хора като Вас, за да бъдем всички останали спокойни за живота и здравето си.

Бъдете благословени!", пише в писмото на близките.

 
 

Copyright © 2008-2024 МБАЛ "Д-р Иван Селимински" АД - гр. Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев