Главната сестра на болницата-Красимира Танева, получи наградата "Милосърдие" на Община Сливен

Красимира Танева
26.10.2022 / 16:54

Главната сестра на болницата-Красимира Танева, получи наградата на Община Сливен "Милосърдие" за 2022 г. Призът й бе връчен от заместник-кмета Пепа Чиликова по време на церемонията по връчване на наградите на Община Сливен по повод празника на града -Димитровден.

"Приемам тази награда като признание за цялата болница, за всички колеги. Вълнуващо е, когато обществото забелязва работата на хората, които ежедневно се сблъскват с проблемите на другите и правят всичко възможно, за да помогнат с каквото могат. За мен е чест да бъда сред другите, отличени с тази награда през годините", каза Красимира Танева.

 

Красимира Танева от дълги години заема поста главна медицинска сестра на най-голямата болница в областта и като такава организира и координира качеството на предлаганите здравни грижи, изготвя анализи и информация за състоянието на здравните грижи в лечебното заведение, планира и организира следдипломното обучение на медицинските специалисти в лечебното заведение.

 

В периода 2012 – 2022 г., е председател на Регионалната етична комисия на Българската асоциация на професионалистите по здравни грижи.

 

В работата си е доказала своя професионализъм, компетентност и отговорност, с което е допринесла за развитието и утвърждаването на болницата като водещо лечебно заведение в областта.

 

Наградата се присъжда за дългогодишна дейност и проявен професионализъм, за научни достижения, за висока гражданска отговорност в областта на здравеопазването и социалната политика на Община Сливен.

 

Още снимки от новината

Красимира Танева
Красимира Танева
Красимира Танева

 

 
 

Copyright © 2008-2024 МБАЛ "Д-р Иван Селимински" АД - гр. Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев