Д-р Васислав Петров поздравява специалистите по здравни грижи с пофесионалния им празник!

д-р Васислав Петров
12.05.2017 / 06:40

Изпълнителният директор на МБАЛ „Д-р Иван Селимински”-Сливен – д-р Васислав Петров поздравява всички специалисти по здравни грижи, работещи в болницата. На 12 май отбелязваме Световния ден на сестринството. На тази дата празнуват и акушерките, лаборантите, рехабилитаторите и фелдшерите.

 

„Поздравявам всички специалисти по здравни грижи в МБАЛ „Д-р Иван Селимински”-Сливен с професионалния им празник! Скъпи колеги, за мен е чест, че работя с всеки един от Вас – истински професионалисти и достойни хора! Благодаря за усърдието, което влагате в своята работа и допринасяте за издигане на престижа на лечебното ни заведение и повишаване качеството на медицинските грижи! Да посветиш живота си на другите, на тяхното здраве и живот, е призвание. Да работиш със страст, в екип и голяма самоотверженост, е професионализъм. Повярвайте в собствените си сили и знайте, че общия ни път води до голяма цел – да пазим здравето и живота!

 

Пожелавам на Вас и семействата Ви много здраве, успехи в личен и професионален план! Продължавайте да бъдете все така отговорни, състрадателни и внимателни с нашите пациенти! Тяхната благодарност и уважение е нашето удовлетворение.

 

Честит празник!

 

Д-р Васислав Петров

Изпълнителен директор на МБАЛ „Д-р Иван Селимински”-Сливен”

 

 

 

 
 

Copyright © 2008-2024 МБАЛ "Д-р Иван Селимински" АД - гр. Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев