Семейство Панови с благодарност към болницата и поздрав за днешния празник

семейство Надежда и Аспарух Панови
07.04.2021 / 13:12

В МБАЛ „Д-р Иван Селимински“-Сливен беше получено поздравително писмо от семейство Надежда и Аспарух Панови – видни общественици и дарители. Те отправят и благодарност към медиците, които са спасили живота на Надежда Панова.

„Честит празник на директора на МБАЛ „Иван Селимински“-Сливен - д-р Васислав Петров, лекарите, медицинските сестри, лаборанти, фармацевти и всички, които работят в болницата. Бъдете здрави и все така отдадени на благородната ви дейност!

В този празничен ден искаме да поднесем и нашата благодарност за бързите, квалифицирани и строго спазвани действия по време на лечението на съпругата ми Надежда Панова. През месец февруари тази година тя получи белодробна емболия и след 10-дневен престой в Интензивен коронарен сектор в MБAЛ „Д-р Иван Селимински“ бе възстановена и изписана.

Тази благодарност поднасяме специално на д-р Мирчо Попов, д-р Тодор Ганчев, д-р Йовка Стойчева, екипа на спешна помощ и на скенера, лаборантите от клиничната лаборатория и на всички работещи в Интензивния коронарен сектор към кардиологичното отделение със завеждащ д-р Силвия Сюлемезова“, пише в писмото на Надежда и Аспарух Панови.

Аспарух Панов е депутат в 36-то Народно събрание, автор на книги и публицистични материали. Семейството има родствена връзка с д-р Начо Планински – един от първите директори на сливенската болница. С помощта на семейство Панови през 2019 година излезе от печат книга за д-р Планински, а пред входа на болницата беше открита негова паметна плоча.

 
 

Copyright © 2008-2024 МБАЛ "Д-р Иван Селимински" АД - гр. Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев