Лекар от МБАЛ "Д-р Иван Селимински" се включи в кампанията против агресията

---
09.04.2024 / 10:41

Още една позната на сливенската общественост личност се включи в кампанията „Чуй ме! Нито един повече!“. Това е началникът на отделението по анестезиология и интензивно лечение към МБАЛ „Д-р Иван Селимински“ - д- р Юлия Бянкова. Началото на кампанията, обединила обществени личности, хора от бизнеса, училища, културни институти, неправителствени организации и други срещу насилието над и от деца, бе дадено в началото на март.

Доктор Бянкова е добре позната в лекарските среди и се ползва с голямо доверие сред колегите си. По време на срещата си с ученици от ОУ „Димитър Петров тя призова тийнейджърите за повече инициативи, свързани с добротворни каузи, подпомагащи нуждаещи се хора. Медикът сподели и примери как да постъпват в условията на различни видове агресия.

Кампанията „Чуй ме! Нито един повече!“ се организира от Община Сливен и Младежкия дом. Нейно лице е популярният актьор и музикант Владимир Михайлов. Инициативата ще продължи до края на годината и планира да привлече към каузата още редица популярни личности.

Срещите-беседи с ученици и младежи ще продължат през цялата кампания.

 

Още снимки от новината

---
---

 

 
 

Copyright © 2008-2024 МБАЛ "Д-р Иван Селимински" АД - гр. Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев